– Een verblijf in het Elmehus –

Het Elmehus is te huur voor €80,00 per nacht, ongeacht welke tijd van het jaar het Elmehus bezocht wordt. Bij de prijs zit voldoende hout om het Elmehus warm te stoken mocht dat nodig zijn of buiten heerlijk een kampvuur te maken.

Geïnteresseerd geraakt in een kort of lang verblijf in het Elmehus? Reserveer dan de datum van uw voorkeur in de agenda op deze website. Na het doorgeven van de datum naar keuze nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

– De reis naar het Elmehus –

Over de weg:

Vanaf Amersfoort is het 960 kilometer naar het Elmehus, via de Duitse Autobahn A1 rijdt u via Bremen en Hamburg naar Puttgarden waar u met een veerboot van scandlines(link) in 45 minuten in Denemarken wordt afgeleverd. Hierna via Kopenhagen overde de øresund brug (THE BRIDGE) steekt u over naar Zweden. Hierna is het nog 2-2,5 uur rijden naar het Elmehus.

Denkt u erover om met de auto te gaan, dan vindt u hier handige links:

Door de lucht:

Met het vliegtuig vliegt u dagelijks in het voorjaar en de zomer van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Växjo in zweden. In de winterperiode wordt er 5 maal per week gevlogen. Na een ruim uur landt u op Zweedse bodem. Op Småland airport kunt u bij Europcar een auto huren en rijdt u in ongeveer 50 minuten door het prachtige Zweedse land naar het Elmehus.

Elmehus reserveren?

Dat kan via onderstaande button.

Het weer

© Copyright - Het Elmehus